Werken bij H1 Webdevelopment? Join the team!

Wil jij je klanten online marktleider maken? Of dit nu is als projectmanager of als programmeur; bij H1 Webdevelopment is dat het grote doel. Ben je op zoek naar een baan in de e-commerce branche? Kijk dan zeker eens naar de vacatures van dit Rotterdamse webdevelopment bureau.

E-commerce succes manager

Lijkt het jou wat om samen met de klant en je team van programmeurs een webshop te ontwikkelen? Heb jij het in je om van begin tot eind zo’n project te leiden? En houd je daarbij altijd een oogje op hoe de conversie geoptimaliseerd kan worden? Heb je goede ideeën over het verbeteren van webshops? Misschien wacht H1 Webdevelopment dan wel op jou en ben jij hun nieuwe e-commerce succes manager!

Frontend en backend developers

Naast de juiste persoon om projecten te leiden, moeten er uiteraard ook personen zijn om de webshop te bouwen. Daarom is H1 Webdevelopment ook op zoek naar geschikte programmeurs; zowel frontend als backend specialisten.

Als frontend developer ben je creatief en wil je altijd gebruik maken van de nieuwste technieken. Ook als backend PHP developer ben je innovatief en enthousiast over je vakgebied. Samenwerking staat bij jou hoog in het vaandel om tot het beste resultaat mogelijk te komen.

Heb je interesse in een van deze posities? Stuur hen dan een e-mail met je motivatiebrief en cv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.