Een handige tas om mee te nemen naar je werk

Voor welke tas je kiest, hangt van verschillende dingen af:

Wat moet je er allemaal in meenemen? Vrouwen kiezen vaak een tas uit de categorie aktetas dames. Deze tas is niet overdreven groot maar er past wel een laptop en een map voor documenten in. Daarnaast is er ook nog ruimte voor wat persoonlijke spullen. Ook zijn er allerlei werktassen voor dames, variërend van stijlvolle, leren tassen tot sportieve, stoffen rugzakken. Mannen kiezen vaak voor het type werktas heren. Deze is ruim en makkelijk in het gebruik. Tenslotte, daar houden de meeste mannen wel van!

Hoe reis je naar je werk? Als je vaak met de trein reist, is het type aktetas dames heel praktisch doordat je al je spullen in één tas mee kunt nemen. Ook is het dan heel handig dat deze tas een schouderband heeft. Als je zware spullen, zoals boeken mee moet nemen, is een rugzak model ook erg praktisch. Doordat je deze op je rug draagt, verdeel je het gewicht over je beide schouders.

Waar moet de tas bij passen?

Zowel werk- als aktetassen zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Het is natuurlijk een kwestie van smaak maar de tas die je gebruikt moet ook passen bij je kleding. Als je voor je werk een mantelpakje of driedelig kostuum draagt, zal je eerder voor een aktetas of leren werktas kiezen dan voor een rugzak. De tas die je gebruikt, draagt bij aan de indruk die je achterlaat bij anderen. Zoals je je sportkleding niet meeneemt in een leren aktetas, neem je als advocaat je documenten weer niet zo snel mee in een rugzak. Je zult dan weer eerder kiezen voor een tas in de categorie werktas heren of dames. Je tas moet dus ook afgestemd zijn op de functie die je vervult en het publiek waar je mee te maken hebt.

Een tip voor als je op zoek bent naar een tas: kijk eens op internet om ideeën op te doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.